У Запорізькій області загинув фастівчанин Артем Десятник

У Запорізькій області загинув фастівчанин Артем Десятник

У неділю ,16 липня, у Запорізькій області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу отримав поранення, несумісне з життям, фастівчанин Артем Десятник

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Фастівська міська рада.

Десятник Артем Миколайович народився 22 січня 1990 року у Фастові. Закінчив Фастівську школу №2, потім вступив до Фастівського центру професійно-технічної освіти. Вищу світу отримав у Білоцерківському національному аграрному університеті за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування".

У 2012 році проходив строкову службу за контрактом. А 2017 року уклав контракт про проходження військової служби в Службі безпеки України.

З початком широкомасштабного вторгнення, маючи бойовий досвід, знання та вміння, взяв до рук зброю та став на захист рідної держави. Виконував бойові завдання в найгарячіших точках. За сумлінну службу та боротьбу за Україну отримав ряд нагород, зокрема, медаль "Захисникам Вітчизни" та відзнаку "За оборону Маріуполя".

У Запорізькій області в районі населеного пункту Мала Токмачка 16 липня Артем отримав поранення, несумісне з життям.

Артем Десятник був відповідальною людиною та завжди готовий був прийти на допомогу. Тому мав багато друзів. Любив та поважав батьків, завжди турбувався про них та оберігав. Обожнював сина. А також щиро любив Україну. І віддав за неї найдорожче – своє життя.

Нагадаймо, що згадуємо Андрія Ткачука, який загинув в районі села Дмитрівка на Київщині.